Våra kärnvärden

Innovativa lösningar

Vi har kapacitet att hitta de bästa vetenskapliga, och praktiska lösningarna för de mest avancerade affärsproblemen.

Sekretess och säkerhet

Vi delar ett personligt och professionellt engagemang för att hantera våra fall genom att följa strikta regler för att säkerställa högsta nivå av informationssäkerhet och integritet.

Tidsfaktor

Den kortaste vägen mellan två punkter är rak linje, vilket vi alltid söka de snabbaste lösningar för att våra kunders affärer till den mest framgångsrika sida.

Kvalitetsservice

Vi är stolta över att tillhandahålla tjänster med högt värde, som vi står bakom, vilket säkerställer kundernas tillfredsställelse och konkurrenskraftiga priser.

Kvalificerad personal

Vi tillhandahåller enastående tjänster och högkvalificerade medarbetare som tillsammans ger premiumvärde till våra kunder.

Integritet och öppenhet

En av våra huvudprinciper är att dela de bästa metoderna för att utföra integritet och öppenhet, där vi tror att allt annat är baserat på.

You-are-in-good-hands1_fb
Du är i goda händer!

Var säker på att dina data och information är helt säkra när du hanterar Next Gates AB.

Läs mer
Why-to-choose-Next-Gates_fb
Varför väljer du NextGates!

Vi ger respekt för tiden. Alla våra rapporter lämnas in före utgången av lagliga tidsfrister.

Läs mer
Professional-not-amateurs_fb
Professionella inte amatörer

Öppenhet, ansvar och engagemang för arbete. Det här är vad du får när du arbetar med oss.

Läs mer

Våra tjänster

Ny företagsregistrering

Vi har experter redo att hjälpa dig välja rätt företagsform, som bäst beskriver ditt nuvarande eller potentiella arbete. Denna tjänst är tillgänglig för personer som bor i Sverige eller investerare utanför som vill driva sin verksamhet i Sverige.

Läs mer
Skatter tjänster och bokslut

Bokslutet är de inlämnade rapporter som avslöjar din finansiella ställning. Vanligtvis krävs denna typ av rapporter från skattemyndigheterna.
De används inte bara för skattesyfte. De är mycket viktiga uttalanden för att utvärdera dina aktiviteter och avslöja styrkorna och svagheterna i din verksamhet.

Läs mer
Förbereda genomförbarhetsstudier

Våra genomförbarhetsstudier är kompatibla med de internationella standard kriterierna. Därför kan vår kund presentera studien för något finansiellt institut avseende lån eller annat relaterat stöd.

Läs mer
Omorganisation struktur

Många företag har allvarliga problem med förluster, litet tillväxt förhållande, låg kvalitet, minskad försäljning och minskad marknadsandel mm …

Läs mer
Utför marknadsföring och kampanjer

Målet med ett projekt är att göra en vinst eller en Finansiell avkastning från det. Marknadsföring är ett av de mest effektiva verktygen för att nå kunder och konsumenter och introducera dem till projektets tjänster och produkter.

Läs mer
Utvärdera idéer och projekt

I Sverige, som i de flesta länder i den utvecklade världen. Det finns olika organisationer intresserade av att anta nya idéer och projekt. De tar ägarens händer och arbetar tillsammans steg för steg för att göra sina idéer till verklighet. Det blir verkliga projekt som ger intäkter och vinst för ägarna.

Läs mer
kommersiell korrespondens

Det är inte en hemlighet att arbeta inom internationell handel är en av de mest vinst sektorer, vad gäller vinstmarginalen, kapitalets omsättningshastighet och minskningen av det fasta kapitalet.

Läs mer
Tullklarering

Svenska import verksamheten är väldigt viktig avgörande på grund av den stora volymen av handel mellan Sverige och olika länder i världen, Oavsett om det är inom EU eller utanför.

Läs mer

Gör rätt sak,
vid rätt tillfälle.

0

Fall färdiga

0

konsulter

0

Prisvinnande

0

Nöjda kunder

Vittnesmål

Vi hjälper kunderna att få sin verksamhet att växa högre
framgång är allt som spelar roll.

news

Artiklar

 • Online-evenemang och föreläsningar

  Vi är glada att meddela lanseringen av vår nya tjänst och dela den med dig vart du än är!
  Du kan nu lära och delta med oss i våra onlineföreläsningar och evenemang. Vi har utvecklat en distansutbildningsplattform inom vår NextGates-Business, så att vi kan ansluta oss till privatpersoner och kunder var som helst i Sverige eller i världen!

  augusti 15, 2018
 • Svenska affärs- och ekonomi nyheter på arabiska

  NextGates – Business har beslutat att ge sina läsare och följare en översatt svensk nyhet och rapporter till arabiska. De kommer att sammanfatta, lägga till en feedback eller analys från sin expertis för att hjälpa andra att bättre förstå vad som händer kring dem.

  november 10, 2017
 • Vi är ett begränsat privat företag

  Som svar på många meddelanden och kommentarer från privatpersoner, som hade obehagliga erfarenheter av några lokala eller privata företag, angående att starta och utveckla nya projekt, konsultationer och vägledning. Vi bestämde oss för att lansera vår kostnadsfria konsulttjänst online.

  november 5, 2017
Begär ett samtal tillbaka.

Vill du prata med en av våra finansiella rådgivare via telefon? Skicka bara in dina uppgifter och vi kommer snart att kontakta.

  Jag skulle vilja diskutera: