Du är i goda händer

Säkerhet och dataskydd

Varje yrke eller företag har sina egna hemligheter, som bör hållas säkra och utom räckhåll för andra, särskilt konkurrenterna med samma eller liknande aktiviteter.

Nyheterna är fulla av berättelser om ett företag som kunde krossa sina konkurrenter och få dem ur tävlingen, för att de lyckades läcka information om dem, hur de arbetar, deras framtidsplaner, samt deras styrka och svagheter .

Uppgifterna lagras i företaget, och det handlar om alla individer och kunder som är anslutna till. Det kategoriseras vanligtvis på olika nivåer, vilket innebär att en anställd kan ha begränsad tillgång, medan den andra har olika åtkomstnivåer, särskilt när det gäller kritiska områden i företagets arbetsflöde.

Affärslösningsbolagen vet vanligtvis mycket om sina kunders verksamhet, eftersom de arbetar tillsammans med ägare, chefer och revisor på olika områden som produktionsprocedurer, granskar och analyserar bokslut, arbetar med kontrakt, gör avtal, konsulter angående företagsstudier , marknadsföring, personlig utveckling och till och med tekniska frågor. Tillgången till sådan information är kritisk och företagare bör alltid leta efter juridiska företag som innebär sekretesspolicy, GDPR-föreskrifter och genomföra höga säkerhetsprocedurer för klientdata.

Informationssäkerhet

Baserat på behovet av dataskydd har en ny vetenskap och teknik uppstått och utvecklats, vilket är informationssäkerheten. Det studeras nu på universitet och högskolor för att täcka alla branscher inom näringslivet.

Det är mycket viktigt att behålla kundernas hemligheter, undvik läckage eller hantera dem med hänsynslöst, även om informationen är normal för dig, kan det vara mycket viktigt för någon annan.

Vi är hos NextGates Business fullt medvetna om vikten av detta ämne. Därför följer vi strikta förfaranden för att säkerställa och behålla integriteten hos våra kunders information, från början med hjälp av säkrade plattformar, privat kommunikation, högutbildad personal och säkert arkiveringssystem.

Var säker på att dina data och information är helt säkra när du hanterar NextGates AB.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka oss din förfrågan.