Redovisning och affärslösningar

Ny företagsregistrering

Vi har experter redo att hjälpa dig välja rätt företagsform, som bäst beskriver ditt nuvarande eller potentiella arbete. Denna tjänst är tillgänglig för personer som bor i Sverige eller investerare utanför som vill driva sin verksamhet i Sverige.

Läs mer
Skatter tjänster och bokslut

Bokslutet är de inlämnade rapporter som avslöjar din finansiella ställning. Vanligtvis krävs denna typ av rapporter från skattemyndigheterna.
De används inte bara för skattesyfte. De är mycket viktiga uttalanden för att utvärdera dina aktiviteter och avslöja styrkorna och svagheterna i din verksamhet.

Läs mer
Förbereda genomförbarhetsstudier

Våra genomförbarhetsstudier är kompatibla med de internationella standard kriterierna. Därför kan vår kund presentera studien för något finansiellt institut avseende lån eller annat relaterat stöd.

Läs mer
Omorganisation struktur

Många företag har allvarliga problem med förluster, litet tillväxt förhållande, låg kvalitet, minskad försäljning och minskad marknadsandel mm …

Läs mer
Utför marknadsföring och kampanjer

Målet med ett projekt är att göra en vinst eller en Finansiell avkastning från det. Marknadsföring är ett av de mest effektiva verktygen för att nå kunder och konsumenter och introducera dem till projektets tjänster och produkter.

Läs mer
Utvärdera idéer och projekt

I Sverige, som i de flesta länder i den utvecklade världen. Det finns olika organisationer intresserade av att anta nya idéer och projekt. De tar ägarens händer och arbetar tillsammans steg för steg för att göra sina idéer till verklighet. Det blir verkliga projekt som ger intäkter och vinst för ägarna.

Läs mer
kommersiell korrespondens

Det är inte en hemlighet att arbeta inom internationell handel är en av de mest vinst sektorer, vad gäller vinstmarginalen, kapitalets omsättningshastighet och minskningen av det fasta kapitalet.

Läs mer
Tullklarering

Svenska import verksamheten är väldigt viktig avgörande på grund av den stora volymen av handel mellan Sverige och olika länder i världen, Oavsett om det är inom EU eller utanför.

Läs mer
Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss på närmaste kontor, eller skicka in en företagsförfrågan online.

Skicka oss din förfrågan.