Utvärdera idéer och projekt

Beskrivning

I Sverige, som i de flesta länder i den utvecklade världen. Det finns olika organisationer intresserade av att anta nya idéer och projekt. De tar ägarens händer och arbetar tillsammans steg för steg för att göra sina idéer till verklighet. Det blir verkliga projekt som ger intäkter och vinst för ägarna.

Kommunikationshinder (Språk) mellan specialister, konsulter, entreprenörer och idéägare är fortfarande det största hindret som står mellan ägarens drömmar och experterna. Experter kan lösa många problem, vilket gör sakerna mycket enklare och uppnåeliga, men de måste kontaktas först.

Våra tjänster

Vi är på NextGates – Business har kvalificerade experter, som är redo att diskutera nya projektidéer på ditt modersmål, för att ge en unik tjänst på detta område, som vi gör följande:

  • Lyssna på ägarna till nya idéer eller projekt.
  • Utvärdera projektet eller tanken på projektet vetenskapligt och ge en åsikt om möjligheten att tillämpa idén eller inte.
  • Utför och SWOT analys av projektet.
  • Utför en affärsplan för projekt om projektet eller idén är genomförbar.
  • Förbered en ekonomisk genomförbarhetsstudie för projektet, och följ med ägaren tills du registrerar företaget och start projekt aktiviteterna.
  • Möjligheten att kommunicera med finansiering enheter, om projektidén är unik.

NextGates – Kontakta oss gärna för mer information. Vi kommer gärna att hjälpa dig gratis och erbjuda dig konkurrenskraftigt pris för dessa tjänster.

Skicka oss din förfrågan.